Ny lagenhet?

Jobbade igarkvall och tog sedan en drink med Paul och Pauls bror Chris som ar och halsar pa fran Perth over helgen. Gick hem, upp tidigt imorse och tittade pa lagenhet. Vi troooor att vi kommer fa den! Men vi far se. Forsokte forklara uttrycket "ropa inte hej innan du ar over backen" for Paul, han tyckte det var duumt eftersom man borde ropa hej innan ifall man skulle falla i sa man kan bli raddad. Hm. "Don't count the chickens until they've hatched" heter det pa engelska.

Lagenheten ar ifall en etta, helt okej sized sovrum, ett ganska stort vardagsrum, ratt stor (dock valdigt trakig, rektangular, tegelsten, ingen speciell utsikt) balkong, ratt stort kok och ett badrum med badkar. Inomhuspool i byggnaden och bubbelpool, spa, och ett litet skitgym med en springband och en viktmaskin. En carspace nere i garaget som vi tankte hyra ut om vi far lagenheten.

Jag tycker den var lite overprized eftersom den inte var nagot speciellt, inte nyrenoverad eller rostfritt stal i koket, fint kakel i badrummet eller nat, en helt vanlig lagenhet liksom. Lite skitig heltackningsmatta i hela lagenheten forutom i badrummet och koket. 440 dollar i veckan. Vilket blir typ 1980 dollar i manaden. Vilket ar typ 11088 svenska kronor!!

Hm. Da ar ju laget bra, nara till stan o sadar, och om vi lyckas hyra ut parkeringen for typ 60 dollar i veckan sa blir det ju lite billigare. Sydney ar dyrt att bo i. (Dock ar det nara till Concrete, ett cafe dar de serverar varldens godaste frukost!! Fast med tankte pa hyran sa kommer vi nog aldrig ha rad att ata dar anda... Suck).

Resten av dagen har jag pluggat. Paul sov, jag pluggade. Alltid detta plugg. Ar typ redan less, fastan det ar intressant. Nu ska vi ata middag, sen ska jag plugga lite mer, och sen borjar jag jobba klockan nio till tva. Jaja.

Kommentarer
Postat av: Mutter

Hua, lika dyrt som vårt boende och det svider! Men det går väl att fortsätta leta efter nåt annat billigare även om ni får den? Det blir ju bättre med plugg och allt i den andra iaf, så jag håller tummarna!



Kan en av anledningarna till att du är less vara att du har så mycket annat på att plugget hela tiden blir tidspressat? Fundera över dina prioriterningar...



Hörs imorgon, kram!

2009-03-14 @ 12:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0