Christian the lion

Och forresten, mamma!

Tittar recis pa en dokumentar om Christian the lion, mannen i blatt i filmen ar tydligen fran australien sa dom intervjuar honom. Och visar filmen om och om igen. Sa uuuuuuuunderbart fin!

Min helg i bilder


Nya skor! Visste ju inte om jag ville ha laga eller hoga fringe boots, men kopte laga som jag alskar. Haromdan hittade jag dock dessa hoga, for bara 20 dollar! Gick det att motsta?


Grannen matar faglarna


Drinklekar efter jobbet


Gissa under vilket glas myntet ar? Haha.


Dana hade aldrig sett en asiat med hockeyfrilla sa hon var tvungen att ta ett kort... Haha.

Jaja. Fortsatta plugga kanske? Big day tomorrow...

Badrumsvag

Jag kopte en badrumsvag i torsdags, en fin digital som raknar ut fettprocent och hela skiten. cjag har gatt ner fem kilo sen jag vagde mig sist! Har dock ingen aning om hur, tror inte att de tre gangerna jag gick till gymmet forra manaden hjalper sa mycket, och det gor nog inte heller alkholen eller nudlarna med stekta agg pa rostad macka, vilket ar min standardmat typ...

Menja, en kul overraskning var det dock!

Bilder fran jobbet

Nya bilder fran jobbet. De har renoverat, sa sahar ser det ut nu! Mamma, du ville ju bilder pa mig nar jag jobbar, det ar jag langst till hoger ;) Fast man kan ju inte se att det ar jag... Haha. Dessa bilder kommer fran nya hemsidan!




(Bilden ar spegelvand)


Overvaningen

Jaja. Har varit nagra fina dagar med 24 graders varme och uppehall, men idag regnade det igen. Har mycket skola och jobb framfor mig nu, men det ar bara FEM VECKOR KVAR pa den har terminen. Gah, kan knappt vanta. :) Fem veckor och sex assignments, sa ja, blir inte sa mycket uppdateringar...
Nasta mandag har vi dessutom newsday, nar vi far en story pa morgonen och maste fixa klart den by the end of the day. Research, ringa folk. intervjua folk, aka pa presskonferanser, det kan vara vad som helst. Fy faen.

Jaja, klockan ar halv tolv och tankte stiga upp tidigt imorrn och ga till gymmet (Tankte det idag ocksa men det blir liksom aldrig av... gah).

Natti!

RSS 2.0