Lange sen sist...

Har inte skrivit pa ett tag, men det var mycket tjo innan jag skulle aka, och nu ar jag i sveeeeeerige. Det ar svinkallt, men underbart anda! Har dock glomt laddaren till kameran samt sladden till att overfora bilder, sa det blir int mycket sant innan jag kommer tillbaka. Ska dock knycka nagra bilder fran mamma och lagga upp.. Men lite senare.

Nu vantar jag pa att alla ska vakna (har haft frukosten framdukat i en timme snart, men ingen vill stiga upp) sa vi kan aka och shoppa pa mellandagrean sen. Whiiie!

The other day...

Hittade dessa bilder som nagra kompisar tog fran fodelsedagsfesten vi var pa forra helgen, samt pokerkvallen for nan dag sen.





Stressdag

Idag var det soligt och varmt, hade varit en helt perfekt dag for stranden eftersom jag var ledig, men sjalvklart var jag tvungen att gora andra grejer. Forst var jag tvungen att aka ivag till kinesiska ambassaden och fixa mitt visum, och ambassaden ar typ miiiiil bort. Lyckades hitta den pa en liten bakgata utan skyltar, och sen gick jag hela vagen hem i hettan. Det tog mig typ en timma att ga hem, hamtade upp tvatten pa vagen, kom hem och hann ata en macka innan klockan var tva och jag kunde hamta betygen som mamma skickade (for andra gangen) och gick halva vagen tillbaka dar jag just kom ifran for att ga till universitetet och lamna in kopiorna som de finally accepterade. Pjuh.


Victoria park sag mysig ut idag. De har aven en utomhuspool dit man kan ga om man inte orkar aka till stranden, eller om man inte tycker om att ha sand overallt.



Och ja, den stora, fula, fyrkantiga byggnaden ar mitt blivande universitet. Hm. Blir nog bra.

Nytt lappstift!

Fick ett lappstift av Adrianas kompis som jobbar pa kosmetikaforetaget haromdan, samt ett nagellack. Lappstiftet ar dock coolast, nar man oppnar det sa flippar det upp en liten spegel om gor det ratt smidigt. Det doftar kanel, och pumpar upp lapparna! Yeah.




RSS 2.0