Solbrand, igen.

What a crazy weekend! I fredags gick vi ju da till BBQn, men eftersom vi kom dit efter nio da Paul slutade jobba var det inte mkt BBQ left utan bara fest. Jag och Paul drack en del, och sen akte vi till kasinot och partade till morgonkvisten. Sen sov vi igenom hela lordagen, och pa lordagkvall gick Paul till vara kompisars going away party men jag hade blivit sjuk igen sa jag stannade hemma. Pa sondagmorgon akte jag och motte upp med dom igen (de var fortfarande ute) och vi akte till stranden dar jag blev forfaaaaaaarligt solbrand. Skojar inte, jag kan inte ha klader pa mig, har tillomed brant fotterna! AJ.





Kande att jag var tvungen att radera manniskorna som satt framfor sa de inte far lust att stamma mig for att jag lagger upp fula bilder pa deras rumpor pa internet... Haha.

Efter stranden gick jag och Paul hem och sov nagra timmar och sen steg vi upp och akte till The Rocks (gamla stadsdelen i Sydney) dar vi at pa Pancakes on the rocks (en restaruang som ar oppen dygnet runt och har funnits i over 20 ar), och firade Pauls fodelsedag. Vi var dock ratt mora och gick hem och sov efter det.. Haha. Underbar helg. :)


Jag at seafood crepes, Paul at ribs i samma storlek som i Flintstones

Kommentarer
Postat av: Mutter

Ser otroligt härligt ut. Du har inte funderat på att införskaffa ett parasoll? Låter som en vettig idé, du som bränner dig hela tiden...



Puss!

2009-01-19 @ 15:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0