Varldspremiar

Jo, skulle ju beratta om igar ocksa. Blev sa stalld att jag kom in pa uni att jag helt glomde bort.

Igar var det som sagt varldspremiar for filmen Australia med Nicole Kidman och Hugh Jackman. Halva George Street hade typ stangts av, manniskor overallt. Senborjade det regna. Stod vid fel ande av roda mattan sa missade typ allt. Typiskt. Sahar sag det ut iaf, innan det blev kaos:


Sen vet jag inte hur det hande, men jag hamnade i kasinot med Paul och massa andra och spelade darts. Traffade bulls eye!!


Kom hem alldeles forsent och fick 4,5 timmars somn innan jag skulle upp och jobba idag. Hua. Som tur ar jobbade jag med Simona och Amanda, sa det var en toppendag anda. Dessutom var det ratt busy och var affar hade hogst forsaljningssiffra av de tre affarerna i innterstan. Yeah!

Nu ska jag hitta laddaren till min kamera och sen sova. Finally...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du fick ju iaf se mattan! ;-)



Bulls eye- inte illa! Men skumt när man hamnar på ställen utan att veta hur... hehe



Låter som om det var tur att ni hade fullt upp, då hinner man inte känna hur trött man är. Livsfarligt att stanna upp sen bara. Men grattis till försäljningssiffrorna, bra jobbat!

2008-11-19 @ 22:33:58
Postat av: Rebecca

Haha, jo! och mattan var fin :P fick dock, SOM DU SA, slut batteri i kameran. nastan. men den behovdes ju inte sa mycket anda sa det gjorde inget... haha :P

2008-11-20 @ 11:12:13
Postat av: Mutter

Det var inte jag som sa det, det var Agneta. Tror jag. Välkommen in i senilland... ;-P Puss!

2008-11-20 @ 22:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0